Visgilde Hans Visscher

Melkmarkt 32
8011 MD ZWOLLE
038-4234927

Stomen

"Koken op de stoom van kokende vloeistof, bijvoorbeeld in een vispan"

De vis voor het stomen goed met peper en zout inwrijven. Verwarm een laagje water tot het kookpunt. Leg de vis op een beboterd bord, leg er tweede bord op en zet dit op de pan. Stomen kan worden toegepast op zowel hele vissen als filets.

Hulpmiddel: een stoompan/een stoommandje
Bereidingstijd: ongeveer 8-10 minuten laten stomen.

Visgilde Hans Visscher

Melkmarkt 32
8011 MD ZWOLLE
038-4234927

Openingstijden

maandag 11:30 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:30
donderdag 09:00 - 19:30
vrijdag 08:00 - 18:30
zaterdag 08:00 - 17:30
zondag Gesloten